Alle tennislessen worden bij ZTV verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers.

Hallo allemaal,

Inmiddels is de inschrijving voor de najaarslessen weer gestart!
Schrijf snel in via www.tstk.nl of klik op de flyer om meteen in te schrijven.
Heb je nog vragen over de tennislessen? Stuur een mail naar info@tstk.nl

Met sportieve groet,

Tennisschool Tom Kreemers

 Tennisschool Tom Kreemers verzorgt trainingen voor junioren en senioren, van beginner tot wedstrijdspeler. Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) is in 2005 opgericht door Tom Kreemers. TSTK is op dit moment actief bij meer dan 20 verenigingen. TSTK verzorgt niet alleen de tennislessen op deze verenigingen, maar biedt een totaalpakket aan. Naast het recreatie tennis heeft TSTK ook een prestatieve tak (TSTK Academy) en organiseert o.a. tennisreizen, tenniskampen, trainingsweken en tal van clubevenementen.

Het doel van TSTK is om (talentvolle) spelers door training naar een hoger spelniveau te brengen. Er wordt gewerkt met een specifieke trainingsmethode, waarbij naast de techniek ook aandacht is voor de tactiek, bewegingsvaardigheid (conditietraining) en de mentaliteit van de spelers.

TSTK werkt met een sterk trainersteam met de juiste diploma’s en een hoog tennisniveau. Daarnaast is er een professionele manager die de dagelijkse leiding heeft over de tennisschool. De tennisschool vindt het ook belangrijk om hun trainers te blijven ontwikkelen. Dit gebeurt door maandelijkse bijeenkomsten en het volgen van cursussen bij top trainers uit binnen- en buitenland

Het volledige TSTK trainingsreglement is te vinden op onze website en die van de tennisschool.