Elk jaar wordt aan het begin van het nieuwe seizoen het sfeervolle en sportieve Sachem GD toernooi gehouden.  20 Jaar lang stond dit toernooi open voor spelers vanaf 35 jaar wat in 2017 werd gevierd met een heus jubileum.

Veranderende tijden vragen echter om vernieuwingen en de commissie is dan ook verheugd over het feit dat het toernooi dit jaar open zal staan voor spelers vanaf 25 jaar.
Vanaf januari 2018 is het mogelijk om je in te schrijven voor het Sachem 25+ GD toernooi dat wederom plaatsvindt in Week 11 (van 10 tot en met 18 maart). Zorg dat je erbij bent!

De Commissie Sachem 25+ GD toernooi is vanaf nu te bereiken via ztv25plus@gmail.com.


Sachem 25+ GD toernooi 2019

Trots zijn wij op onze deelnemers die in weer en wind kwamen strijden tijdens het Sachem 25+ GD toernooi. 150 Spelers zorgden voor spannende en sportieve wedstrijden in de GD4, GD5, GD6, GD7 en de GD8. De regen en wind waren niet mis, maar onze deelnemers bleven stralen.
Gedurende de week kwamen de spelers doorweekt en verwaaid van de baan, waarna zij binnen heerlijk warm konden genieten van een plankje vol heerlijke hapjes, een lekker drankje, van elkaar en hun vele enthousiaste supporters!

De (halve) finales werden dit jaar voor het eerst al op de zaterdag gespeeld. Hierdoor kon het schema compact worden gepland, wat ervoor zorgde dat er continu genoten kon worden van vele verschillende wedstrijden en dat er continu sprake was van een gezellige drukte.

Ook op de finale zaterdag vond onze jaarlijkse verloting plaats waarvoor verschillende sponsoren mooie prijzen beschikbaar hadden gesteld. Wij danken   hiervoor Cora en Alfons van B&B Bommels Dijkhuis (voor de bonus prijs voor de eersteprijswinnaars), Ubens en Conrads Juweliers, Zwijsje ijs en delicatessen en Wijnkoperij Luc van Boort.
Voordat de voetjes van de vloer gingen, de kelen gesmeerd en de Karaoke gestart (op muziek van DJ Joost), werden uiteraard onze finalisten gefeliciteerd met hun overwinning:

GD4 – Sabine Wisman en Wijnand Tieland
GD5 – Lenneke Tol en Marco Vissers
GD6 – Annet Brouwer en Xander van Os
GD7 – Laura de Faber en Michiel van Amelsvoort
GD8 – Astrid van Ingen en Jeroen Overweg

Tot slot danken wij de spelers, overige sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers voor wederom een briljante week. Heel graag tot volgend jaar!

De ZTV Sachem GD 25+ toernooi commissie


Sachem 35+ GD Lentetoernooi 2017

Van 12 tot en met 19 maart vond de 20ste editie plaats van ons Sachem 35+ Gemengd Dubbel Toernooi.
We waren blij met 152 spelers, die verdeeld over 5 categorieën, in totaal voor 136 mooie wedstrijden hebben gezorgd.
Aangemoedigd met een persoonlijke jubileum-mok streden onder andere de backhand-beasts tegen slice-queens en service-kings.
Dit leverde uiteraard sportieve en spannende partijen op. De gehele week werd er genoten van deze wedstrijden, de overheerlijke hapjes, goede sfeer en gezelligheid.

Op vrijdagavond werden de flessen bubbels ontkurkt om te proosten op het jubileum en verzorgde de band Duo Challenger voor een muzikale noot. Hierbij gingen de voetjes van de vloer en werden de heupen warmgedraaid voor het finaleweekend. Fysio Xtra was op zondag aanwezig om de boel nog wat extra los te masseren.

Uiteindelijk kwamen de volgende spelers op zondag als winnaars uit de bus:
GD4 – Pieter Jan Soons en Marga Jacobs
GD5 – Niels en Inge Tijthoff
GD6 – Marcel Bosboom en Astrid Kogels
GD7 – Rene van den Berk en Letty van der Krabben
GD8 – Michel en Renate van der Zee

Wij willen de spelers, sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers hartelijk danken voor een geweldige week. We kijken uit naar volgend jaar!
Hopelijk tot dan,

De ZTV Sachem 35+ toernooi commissie

Klik hier voor de foto’s


Sachem 35+ GD Lentetoernooi 2016:

Van zaterdag 12 t/m zondag 20 maart zijn er wedstrijden gespeeld in de categorieën GD 3, 5, 6, 7 en 8. Een mooi deelnemersveld van ruim 164 spelers, waarvan 30% afkomstig van andere clubs, die in een poulesysteem hebben uitgemaakt wie van hen de besten waren. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje. Vrijdagavond was zoals altijd de gezelligste avond van het toernooi. De Zaltbommelse band Mrs. Stuyvenberg liet iedereen genieten en dansen op onvervalste klassiekers en feestnummers.

De winnaars zijn:

GD 3 – Ingrid Nijhof en Jos van Overvest

GD 5 – Babette Cleton en Xander van Os

GD 6 – Anja van der Poel en Chris Puijker

GD 7 – Rolinda Donker en Johan de Bruine

GD 8 – Rolina van Weststrienen en Rob van Galen

Na de prijsuitreiking was er nog een gratis verloting met leuke prijzen voor de deelnemers van het toernooi.

Klik hier voor de foto’s