De ZTV clubkampioenschappen voor senioren worden jaarlijks in september gehouden. De organisatie is in handen van de Recreatie Commissie.


In 2017 worden van 2 t/m 17 september de Clubkampioenschappen gehouden.

 

Clubkampioenschappen 2016: 3 t/m 18 september.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om je in te schrijven voor het surprise mix toernooi.
Dat houd in:
– Ieder seniorlid, wie ook meedoet tijdens de “echte” clubkampioenschappen kan deelnemen
– Recreatiecommissie deelt de koppels in. (In steek is gemiddeld 11 of 12)
– Toernooi is puur voor de gezelligheid en is dus geen punten te winnen of verliezen
– Es gibt eines gütte plätte und ein apre tennis party im thema.
– We verwachten rond 14:00u te starten tot……


Foto’s van de clubkampioenschappen in 2015 vind je hier.


In 2014 vonden de Clubkampioenschappen plaats van 8 t/m 21 september. Onder schitterende weersomstandigheden hebben ongeveer 200 leden van onze vereniging in verschillende categorieën gestreden om de fel begeerde finaleplaatsen.

Met name de uitdaging om tot het finalistenontbijt te komen is voor een aantal leden al een doel op zich.

Met het thema van dit jaar – VOLENDAM – heeft de Recreatie Commissie getracht alle leden in Volendamse sferen te laten komen. Bekijk de foto’s om te zien of dat gelukt is.

De Recreatie Commissie vond het wel spijtig dat er in de hoogste klasse (A) weinig deelnemers waren voor de single wedstrijden! Terwijl toch een flink aantal leden op dat niveau tennist. Dus hopelijk is dat volgend jaar anders.

In de hoogste categorie is er dit jaar weer eens (na de hegemonie van Hendrik-Jan Kamerbeek die om bekende redenen niet mee deed) een andere winnaar naar voren gekomen: Bart van Onna. Ook hij refereerde aan het geringe aantal deelnemers in de hoogste categorie. Dus mensen… volgend jaar allemaal inschrijven.

Voor de overige winnaars verwijzen wij naar toernooi.nl.

Het was weer erg leuk en gezellig om deze Clubkampioenschappen te organiseren en we zien jullie volgend jaar allemaal graag weer terug tijdens dit toernooi. En wat dan het thema zal zijn? Dat blijft nog even een verrassing.


In 2013 zijn er wat wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van voorgaande jaren. Om ervoor te zorgen dat er nog meer mensen mee gaan doen met de clubkampioenschappen heeft de Recreatiecommissie gemeend om zoveel mogelijk te gaan spelen in poule systemen. Verder zijn de categorieën wat aangepast waardoor met name meer deelnemers in de B categorie worden verwacht.

Categorie A : niveau 3/4/5tennisbal
Categorie B : niveau 6/7
Categorie C : niveau 8/9

Het toernooi vindt plaats in week 37 en 38 en op zaterdagavond 21 september is er weer een heerlijke barbecue met aansluitend een gezellige feestavond.

Dit jaar is het thema voor de clubkampioenschappen Vitaliteit: gezond leven, eten en bewegen. Wij nodigen je als lid van de ZTV uit om op zaterdag 14 september van 14.00 -17.00 uur deel te nemen aan een ‘Vitaliteitsmarkt’. Meer informatie over Vitaliteit Clubkampioenschappen 2013.

De winnaars van dit jaar vind je op toernooi.nl.


2012

Op 10 september gaan de jaarlijkse seniorenclubkampioenschappen weer van start. Een evenement wat u natuurlijk niet wilt missen, want misschien wordt u wel de nieuwe clubkampioen! 2 Weken lang worden de krachten gemeten in spannende partijen met als slot natuurlijk de finale zondag, met het finalistenontbijt en natuurlijk de traditionele witte kledij.

Er zal weer worden gespeeld in de categorieën A, B en C. Vorig jaar zijn we al gestart met een aparte groep 65+. Dit jaar hebben we de leeftijd verlaagd naar 60+. Er kan ingeschreven worden voor Damesenkel, damesdubbel, herenenkel, herendubbel en mixdubbel.
Op zaterdag 22 september hebben we een loungemiddag / avond staan met natuurlijk een bbq. Ook de kinderen zullen op deze dag niet vergeten worden.

Bekijk hier het foto-album van de Clubkampioenschappen 2012 en op toernooi.nl vind je de uitslagen.